Bli ren utomhus

Bli ren utomhus

De flesta har säkert hört talas om de smarta uteduscharna. Dom är perfekta att ha vid sommarstugan eller hemma i trädgården. Efter en löprunda kan man snabbt och enkelt duscha ute sig innan man går in. Samtidigt slipper man att släpa in sina smutsiga kläder inomhus. Det är också perfekt att svalka av sig en varm sommardag.

På https://utedusch.se/ kan man hitta manga bra och olika uteduschar. Har man en sommarstuga är det också upplagt att skaffa sig en dusch, som man kan ha utomhus. Det är enkelt att sätta ihop uteduschen och koppla upp den med en trädgårdsslang. Då kan man stå utomhus under öppen himmel, duscha efter ett dopp i havet och skölja bort saltvattnet. 

En varm utedusch?

Vissa är kanske sugna på att kunna duscha några dagar ute hela året. Då kan det vara skönt att kunna inställa värmen på vattnet. Det hittar man också på utedusch.se. Vid hjälp av en varmvattenberedare med gasol kan detta bli verklighet. Med en sådan kan vattnet bli varmt på rekord-tid. En sådan utedusch kan dessutom också kopplas ihop med en trädgårdsslang.

Det finns också smarta uteduschar där man kan värma vattnet vid hjälp av solljus. Detta är dessutom bra för att ta lite mer hand om miljön då man bara behöver solen för at värma vattnet. En soluppvärmd utedusch får man oftast med sig en vattentank. Vattnet i tanken värms av solen. Man kan låta slangen sitta kvar. Då kan man reglera temperaturen. 

Enkelt att fixa själv

Om man gillar att fixa hemma och inreda, är det ett perfekt projekt på våren att sätta upp en utedusch. Det finns många sätt att skärma sin utedusch på. Man kan till exempel bygga en vägg runt och inreda med fina träd. Man kan också tänka på att använda miljövänliga tvålar och schampos.